Overlastmelding 49

Melding 03-03-2014, Naam: <bekend bij Gemeente>, Tormentilweg, 8042 MH
Zwolle
“zaak Boels t.a.v. Milieuinspecteur B.A. van der Gronde Vanmorgen om 05:24 uur was het weer raak bij Boels aan de Loggerweg. Volstrekt overbodige akoestische signalering aan tijdens laden en lossen van machines. Uit veiligheidsoverweging kan dit niet zijn, omdat de chauffeur alléén op het terrein aanwezig is. Ook tijdens dit laden en lossen blijft de motor draaien van het te laden voertuig, wat ook tot overlast zorgt. Tot circa 06:00 uur zijn daarna nog twee maal die piep-geluiden te horen geweest. Ook afgelopen vrijdagochtend ondervond ik overlast van Boels in de vroege uurtjes. Wederom om 05:20 uur heeft daar een zware diesel lopen draaien gedurende circa 20 minuten. Ook deze heeft ons gezin uit de slaap gehaald en gehouden. Wanneer gaat de gemeente handhaven?

Advertisement