Overlastmelding 64

Melding 10-03-2014, Naam:,Tormentilweg, 8042MH ZWOLLE
“Zaak Boels t.a.v. Milieuinspecteur B.A. van der G”
Geluidsoverlast d.d. 10-03-2014
Vanmorgen vroeg om 05:25 uur wederom uit de slaap gehaald door het uitschuiven en hard laten vallen van de oprij platen van een vrachtwagen bij firma Boels aan de Schoenerweg. Daarna heeft gedurende enkele minuten een zacht akoestisch gepiep (net als mijn wekker) geklonken. Helaas was het om 06:55 uur gedaan met de relatieve rust. Toen vond men het nodig om gedurende 15 minuten een heel hard akoestisch geluid te produceren. Het zou fijn zijn als de gemeente Zwolle de firma Boels laat inzien dat ze niets te zoeken hebben op deze locatie als zij zich niet aan de normen en waarden van de wet kunnen houden (En dan heb ik het nog niet eens over fatsoenswaarden richting de bewoners van Westenholte)

Advertisement