Overlastmelding 69

Melding 12-03-2014 Naam: (bij de Gemeente bekend) Tormentilweg 8042MH ZWOLLE
“Zaak Boels t.a.v. Milieuinspecteur B.A. van der G.”
Geluidsoverlast d.d. 12-03-2014
Heerlijk weer, lekker buiten…… Helaas, was dat maar zo. Heerlijk weer ja, maar lekker buiten is het op deze doordeweekse dag niet en dat gaat momenteel zo dag in en dag uit. Gedurende de hele dag en op meerdere momenten is men bij Boels weer bezig met activiteiten die wij buitensporig noemen. Echt onacceptabel. Waarom gaat de gemeente niet handhaven? Dat er destijds een vergunning is afgegeven door de gemeente kan ik begrijpen. Een gemiddeld Boels verhuurbedrijf , zoals wij dat allemaal kennen, maakt nou eenmaal niet zo veel lawaai. Dus uw inschatting van dit bedrijf is begrijpelijk geweest. Maar dit bedrijf is van een heel ander kaliber en Gemeente Zwolle … dit is niet zomaar een verhuurbedrijf, dit heet zware industrie met bijbehorende overlast. Zo’n bedrijf hoort ver weg van een woonwijk. Dus mogen wij van u, de gemeente, verwachten dat u deze situatie niet accepteert en het bedrijf de wacht aanzegt. Laat ze, nu er nog niet zoveel geïnvesteerd is, verhuizen naar een locatie die wel geschikt is.

Advertisement