Overlastmelding 100, de HONDERDSTE melding !!

Melding vrijdag 28 maart 2014. Naam: (bekend bij Gemeente) Tormentilweg 8042MH ZWOLLE
De melding gaat over::
“Zaak Boels t.a.v. Milieuinspecteur B.A. van der G.”
Geluidsoverlast d.d. 24-03-2014 t/m 28-03-2014 De honderdste melding!!
Het klinkt heel feestelijk, maar dat is het uiteraard niet. Maar ik wil wel in één keer honderd meldingen doen. Niet over een periode van het afgelopen jaar, neen !!! Ik meld 100 x geluidsoverlast in de afgelopen week!!! Ja wel, honderd keer zijn er overbodige piepjes te horen geweest, elke keer minimaal 5 minuten. Totaal dus meer dan 500 minuten, dat is meer dan een reguliere werkdag. Behalve dan een werkdag bij Boels, want die begint ’s morgens om ongeveer 05:00 uur als de hele buurt nog ligt te slapen. En wie kan er ingrijpen en zorgen dat deze overlast stopt??? Ja wel….de gemeente Zwolle!! Maar helaas neemt u nog steeds geen maatregelen en stuurt u aan op een conflict met uw ingezetenen. Terwijl u heel simpel een sanctie kunt opleggen. Gemeente Zwolle, doe uw plicht !! Ik ga er vanuit uit dat u allen deze lente lekker buiten in de zon in alle rust geniet van het mooie weer. Wij kunnen er helaas alléén nog van dromen. En inmiddels kan ik al weer 2 meldingen toevoegen……zo vaak komt het dus voor.

Advertisement