Overlastmelding 108: Luxueus en prestigieus hotel aan de Tormentilweg?

Melding Woensdag 2 april 2014. Naam: (bij Gemeente bekend) Tormentilweg 8042MH Zwolle
De melding gaat over::
LUXUEUS EN PRESTIGIEUS HOTEL AAN DE TORMENTILWEG?
Woensdag 2 maart 2014 06.15 uur. Worden weer wakker met gepiep.
Niet te geloven. Boels doet gewoon maar. En luistert blijkbaar niet naar de Gemeente Zwolle. We nemen althans aan, dat jullie het bedrijf al vele malen hebben aangesproken dat er in het tijdvak 23.00 -07-00 uur geen herrie geproduceerd mag worden. Maar Boels doet gewoon (bedrijfsmatig begrijpelijk) en de Gemeente gedoogt dat gewoon en laat haar inwoners braaf overlastmeldingen indienen (die vervolgens voor een belangrijk gedeelte verdwijnen).
Waarom zeggen jullie Boels v.w.b. het nachttijdvak sowieso niet de wacht aan? Over de herrie in dat tijdvak kan toch HELEMAAL geen onduidelijkheid bestaan? Spelen er soms andere belangen? Waarom wekken jullie de indruk het vooral Boels naar de zin te willen maken in plaats van te zorgen voor het welzijn van jullie inwoners?
Waarom gedogen jullie nu al MAANDEN lang die herrie ?

Stel nu dat er een prestigieus hotel had gestaan aan de Tormentilweg. Of een vakantiepark, dat inkomsten genereert voor de stad Zwolle. Was het hele proces dan ook zo traag en onzorgvuldig verlopen als nu?

Advertisement