Overlastmelding 114

Melding Woensdag 3 april 2014. Naam: (bekend bij Gemeente) tormentilweg 8042MH ZWOLLE
De melding gaat over::
“Zaak Boels t.a.v. Milieuinspecteur B.A. van der Gronde”
Vandaag, tussen 13:30 en 15:00 uur thuis geweest en helaas in die korte tijd géén enkel moment zonder geluid van Boels door kunnen brengen. De hele periode draaiden motoren en gedurende de meeste tijd hadden we weer last van de akoestische signalering. Ik heb medelijden met mijn buurtgenoten die door pensionering e.d. hele dagen in die klere herrie zitten. Ik ben ook van mening dat het steeds erger wordt. Het rare is, dat ik bedrijfsmatig regelmatig met gemeenten te maken heb met activiteitenbesluiten. En zelfs de “collega’s” “de handhavers en vergunningverleners” van andere gemeenten die ik spreek hebben vraagtekens bij de werkwijze van de gemeente Zwolle. Waarom doet de gemeente niets tegen deze waanzin??

Advertisement