Bericht van onze Burgervader Henk Jan Meijer

Na de overwinning van PEC Zwolle in de IJsselderby hebben wij een “Bericht aan onze Burgervader” Henk Jan Meijer verstuurd. Met daarin de hoop, dat hij ons, inwoners van Zwolle, niet alleen bij PEC -Zwolle vertegenwoordigt, maar ook ons in onze vooralsnog ongelijke strijd tegen de overlast van Boels.

Naar aanleiding daarvan hebben wij van hem een antwoord ontvangen. Hieronder treft u het “Bericht van onze Burgervader” aan.

” Beste Omwonenden Tormentilweg en Zalkerveerweg,

Als burgemeester behartig ik de belangen van alle inwoners en ondernemers van onze mooie stad. Dus ook voor uw belangen, namelijk voorkomen van overlast door het bedrijf Boels, kom ik op.
Ik vraag u om vertrouwen te hebben in de stappen die wij als gemeente nemen. Ik begrijp uiteraard dat het voor uw gevoel veel te langzaam gaat. Dit is echter nodig voor een zorgvuldig proces, waarbij uw belangen en de belangen van het bedrijf Boels goed afgewogen worden. Mijn ambtenaren doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u vragen, opmerkingen of klachten hebt, neemt u dan gerust contact met hen op. Zij kunnen u het beste helpen.

zwolle

 

 

Henk Jan Meijer,
Burgemeester “

Advertisement