Overlastmelding 93

Melding Vrijdag 22 maart 2014. Naam: (bekend bij Gemeente) Tormentilweg 8042MH Zwolle
De melding gaat over::
Vrijdag 21 maart 2014 hele dag. Ook de vrijdag stond weer in het teken van uitgebreid gepiep, gebrom en motorherrie bij Boels. Wij hebben langzamerhand het idee dat de Gemeente Zwolle bang is voor Boels. Ze durven niet op te treden, terwijl de herrie toch overduidelijk is. Maar er moeten eerst nóg betere bewijzen komen. Slappe hap. En ook tegen al die keren dat de buurt uit zijn slaap wordt gepiept, wordt niet opgetreden.
De overlast van Boels heeft inmiddels een groot voordeel: je leert stilte en rust nog nog beter waarderen.
Oh ja, mijnheer de Burgemeester, uw verantwoordelijkheid gaat niet meer primair voor het woongenot en het welzijn maar inmiddels voor de volksgezondheid. Maar dat wist u al.

Advertisement