Overlastmelding 105

Melding Dinsdag 1 april 2014. Naam: (bekend bij Gemeente) Tormentilweg 8042MH Zwolle
De melding gaat over::
“Zaak Boels t.a.v. Milieuinspecteur B.A. van der G.”
Maandag 31 maart, drukke dag op het werk. Thuis om 17:50 uur. Eten klaar en heerlijk in het zonnetje achter het huis op het terras eten. Helaas, de vrachtwagen van Boels komt net terug om deze tijd en begint irritant met de verplaatsingen van machines en apparatuur, inclusief de volledig overbodige akoestische signalering. Dit duurt tot 18:40 uur. Hoezo, heerlijk in het zonnetje??? Hoezo lekker rustig na een drukke werkdag??? Ben benieuwd hoe de ambtenaar die de fout heeft gemaakt om Boels een vergunning te verlenen achter zijn huis zit??? Hij moet zijn fout nou toch echt eens onder ogen zien en Boels de wacht aanzetten. De tools hiervoor heeft hij in handen!!

Advertisement