Overlastmelding 106

Melding maandag 1 april 2014. Naam: (bekend bij Gemeente) Tormentilweg 8042MH Zwolle
De melding gaat over::
Dinsdag 1 april 2014 HOE LANG NOG ?
HOE LANG MOETEN WE NOG IN DEZE HERRIE ZITTEN ?
Ook vandaag weer, het wordt afgezaagd, de hele dag door herrie. Wanneer horen we eindelijk eens iets positiefs van jullie? Of moeten we er wéér zelf naar gaan informeren, zoals tot nu toe altijd het geval is geweest?
Het is toch niet zo moeilijk om te constateren dat die pokkeherrie teveel is? Of zijn jullie écht zo bang voor Boels? Jullie kunnen nu wel vanuit die angst Boels maximaal tegemoet komen, maar heb geen illusies, dat daarmee de zaak wordt opgelost. Alles staat klaar voor rechtzaak, (civiel recht en bestuursrecht) en Nationale Ombudsman. Dit loopt nu bijna 2 (TWEE) jaar. En het concept akoestisch rapport (waar weinig aan deugde en dus opnieuw moest) is inmiddels ook al weer 9 (NEGEN) maanden oud. Onze burgemeester kan dan wel zeggen dat “mijn ambtenaren doen hun uiterste best……”, maar daar merken wij met deze extreem lange tijdlijnen erg weinig van.

Advertisement